Структура
СТРУКТУРА
Головного управління Держпродспоживслужби
в Херсонській області
№ з/п | Назва структурного підрозділу |
1 | Начальник Головного управління |
2 | Перший заступник начальника |
3 | Заступник начальника |
4 | Управління безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини |
4.1 | Начальник управління |
4.2 | Відділ безпечності харчових продуктів |
4.3 | Відділ державного контролю |
4.4 | Відділ організації протиепізоотичної роботи |
5 | Управління фітосанітарної безпеки |
5.1 | Начальник управління |
5.2 | Відділ карантину рослин |
5.3 | Відділ фітосанітарних заходів на кордоні |
5.4 | Відділ контролю за обігом засобів захисту рослин |
5.5 | Відділ прогнозування, фітосанітарної діагностики та аналізу ризиків |
5.6 | Відділ контролю в насінництві та розсадництві |
6 | Відділ реєстрації сільськогосподарської техніки |
7 | Управління державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства |
7.1 | Начальник управління |
7.2 | Відділ санітарно-епідеміологічного нагляду та організації розслідування спалахів |
7.3 | Відділ безпеки середовища життєдіяльності |
8 | Управління захисту споживачів |
8.1 | Начальник управління |
8.2 | Відділ ринкового нагляду |
8.3 | Відділ контролю у сфері торгівлі, робіт та послуг |
8.4 | Сектор метрологічного нагляду |
8.5 | Сектор контролю за рекламою, дотриманням антитютюнового законодавства та пробірного контролю |
9 | Сектор контролю за регульованими цінами |
10 | Управління економіки, бухгалтерського обліку та звітності |
10.1 | Начальник управління |
10.2 | Відділ планування та економічної діяльності |
10.3 | Відділ бухгалтерського обліку та звітності |
10.4 | Відділ управління об’єктами державної власності |
11 | Відділ управління персоналом |
12 | Відділ правового забезпечення |
13 | Сектор внутрішнього аудиту |
14 | Сектор з питань запобігання та виявлення корупції |
15 | Сектор інформаційних технологій та цифровізації |
16 | Управління організаційно-господарського забезпечення |
16.1 | Начальник управління |
16.2 | Відділ господарського забезпечення |
16.3 | Відділ організаційного та документального забезпечення |
17 | Бериславське управління |
17.1 | Начальник управління |
17.2 | Відділ безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини |
17.3 | Відділ державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства |
18 | Білозерське управління |
18.1 | Начальник управління |
18.2 | Відділ безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини |
18.3 | Відділ державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства |
19 | Великолепетиське управління |
19.1 | Начальник управління |
19.2 | Відділ безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини |
19.3 | Відділ державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства |
20 | Великоолександрівське управління |
20.1 | Начальник управління |
20.2 | Відділ безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини |
20.3 | Відділ державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства |
21 | Високопільське управління |
21.1 | Начальник управління |
21.2 | Відділ безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини |
21.3 | Відділ державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства |
22 | Генічеське управління |
22.1 | Начальник управління |
22.2 | Відділ безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини |
22.3 | Відділ державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства |
23 | Голопристанське управління |
23.1 | Начальник управління |
23.2 | Відділ безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини |
23.3 | Відділ державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства |
24 | Горностаївське управління |
24.1 | Начальник управління |
24.2 | Відділ безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини |
24.3 | Відділ державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства |
25 | Іванівське управління |
25.1 | Начальник управління |
25.2 | Відділ безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини |
25.3 | Відділ державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства |
26 | Каховське управління |
26.1 | Начальник управління |
26.2 | Відділ безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини |
26.3 | Відділ державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства |
27 | Новокаховське управління |
27.1 | Начальник управління |
27.2 | Відділ безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини |
27.3 | Відділ державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства |
28 | Новотроїцьке управління |
28.1 | Начальник управління |
28.2 | Відділ безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини |
28.3 | Відділ державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства |
29 | Нижньосірогозьке управління |
29.1 | Начальник управління |
29.2 | Відділ безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини |
29.3 | Відділ державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства |
30 | Нововоронцовське управління |
30.1 | Начальник управління |
30.2 | Відділ безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини |
30.3 | Відділ державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства |
31 | Скадовське управління |
31.1 | Начальник управління |
31.2 | Відділ безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини |
31.3 | Відділ державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства |
32 | Олешківське управління |
32.1 | Начальник управління |
32.2 | Відділ безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини |
32.3 | Відділ державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства |
33 | Чаплинське управління |
33.1 | Начальник управління |
33.2 | Відділ безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини |
33.3 | Відділ державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства |
34 | Херсонське управління |
34.1 | Начальник управління |
34.2 | Відділ безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини |
34.3 | Відділ державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства |