14.11.2025
У Бериславському районі тривають комісійні обстеження об’єктів централізованого водопостачання
Фахівці Бериславського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області спільно з представниками Бериславського районного відділу ДУ «Херсонський обласний центр… детальніше
14.11.2025
Хвороби озимих зернових культур
За умов теплої погоди, частих дощів, вранішніх туманів та рясних рос ймовірне ураження посівів озимої пшениці грибковими хворобами, серед яких… детальніше
13.11.2025
Грип птиці: симптоми, шляхи передачі та профілактика хвороби
Грип птиці (або пташиний грип) – це гостра, висококонтагіозна вірусна інфекція, що вражає як свійську, так і дику птицю. Збудником… детальніше
13.11.2025
Знай свої права: реклама послуг із працевлаштування
З огляду на те, що відтепер Держпродспоживслужба перевірятиме рекламу вакансій в Україні на дотримання чинних норм законодавства, наголошуємо на важливих… детальніше
13.11.2025
Держпродспоживслужба Херсонщини та ДУ «Херсонський обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України»: посилення міжвідомчої співпраці задля забезпечення санітарно-епідемічного благополуччя населення
12 листопада відбулася робоча зустріч заступника начальника Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області Марини Малахової, начальника управління державного нагляду за… детальніше
13.11.2025
Державні ветеринарні інспектори Херсонщини взяли участь у лекції з питань епідеміології африканської чуми свиней
12 листопада державні ветеринарні інспектори Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області взяли участь у відкритій лекції міжнародного консультанта ФАО (ООН),… детальніше
13.11.2025
Ідентифікація сільськогосподарських тварин – обов’язок кожного власника
Ідентифікація – це процес ототожнення тварини шляхом присвоєння їй ідентифікаційного номера з використанням візуальних, електронних або змішаних засобів залежно від… детальніше
12.11.2025
Трихінельоз: як запобігти захворюванню
Трихінельоз — небезпечна гельмінтозна хвороба, спільна для тварин і людей. Збудник може потрапити до організму через м’ясо заражених тварин. Щоб запобігти… детальніше
11.11.2025
Безпечність харчових продуктів: маркування імпортних харчових продуктів – на що звернути увагу споживачу
Держпродспоживслужба нагадує, що імпортні харчові продукти, які реалізуються в Україні, повинні відповідати вимогам Закону України «Про інформацію для споживачів щодо… детальніше

















14.11.2025
Словник безбар’єрності: соціальне відторгнення
Соціальне відторгнення — це процес, за якого окремі люди або групи не мають можливості повноцінно брати участь у житті суспільства:… детальніше
детальніше...