У Головному управлінні Держпродспоживслужби в Херсонській області відбувся прийом громадян

В Головному управлінні Держпродспоживслужби в Херсонській області у форматі круглого столу відбувся прийом громадян на тему: “Безпечність харчових продуктів”.

На заході були присутні члени громадської ради при Держпродспоживслужбі Владислава Миронова та Наталя Якименко, представники Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області та члени громадської організації підприємців “SaveФОП”.

У конструктивному та дружньому діалозі учасники засідання обговорили співпрацю територіальних органів Держпродспоживслужби з бізнесом, громадськими організаціями, підприємцями та громадянами. Також присутні обговорили новостворену громадську мережу для консультацій бізнесу стосовно державного нагляду (контролю) у сфері обігу харчових продуктів.

В свою чергу, Головне управління Держпродспоживслужби в Херсонській області завжди готове надати відповідні консультації, роз’яснення, довідкову інформацію тощо суб’єктам господарювання, зокрема, у сфері безпечності харчових продуктів.

У разі виникнення питань, що належать до компетенції Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області, будь-який громадянин може звернутися за фаховими консультаціями за адресою: вул. Перекопська, б. 17 або на номер: (0552) 32-17-37.