Спеціалісти Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області щоденно, у тому числі протягом вихідних днів, здійснюють посилений моніторинг дотримання санітарного законодавства та карантинних обмежень суб’єктами господарювання.
За період з 17 по 23 січня фахівцями Головного управління самостійно, а також у складі COVID-патрулів разом з представниками Національної поліції, органів місцевого самоврядування та місцевої влади перевірено 491 суб’єкт господарювання області на предмет дотримання карантинних вимог.
З них 119 об’єктів працювали з порушеннями.
Моніторингом охоплено:
– 284 об’єкти роздрібної торгівлі харчовими продуктами;
– 17 закладів громадського харчування;
– 79 об’єктів непродовольчої торгівлі;
– 34 дошкільні заклади освіти;
– 30 закладів загальної середньої освіти;
– 47 інших об’єктів.
За результатами перевірок складено 82 протоколи про порушення карантинних вимог і санітарних правил. З метою недопущення у подальшому та усуненню вже виявлених порушень, кожному порушнику надані письмові пропозиції щодо приведення у відповідність до карантинних вимог функціонування об’єкту.
Протоколи складаються за статтями 42 та 44-3 Кодексу України про адміністративні правопорушення.
Крім того, за звітний період опрацьовано 6 пакетів документів щодо розгляду випадків захворювання на COVID -19 серед медичних працівників та надані відповідні довідки.
Одним із пріоритетних завдань Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області є проведення протиепідемічних (профілактичних) заходів під час карантину у зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2. Робота в цьому напрямку триває та знаходиться на особливому контролі.
24.01.2022
Дотримання карантинних вимог: за минулий тиждень спеціалісти Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області перевірили 491 об’єкт
Спеціалісти Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області щоденно, у тому числі протягом вихідних днів, здійснюють посилений моніторинг дотримання санітарного законодавства та карантинних обмежень суб’єктами господарювання.
За період з 17 по 23 січня фахівцями Головного управління самостійно, а також у складі COVID-патрулів разом з представниками Національної поліції, органів місцевого самоврядування та місцевої влади перевірено 491 суб’єкт господарювання області на предмет дотримання карантинних вимог.
З них 119 об’єктів працювали з порушеннями.
Моніторингом охоплено:
– 284 об’єкти роздрібної торгівлі харчовими продуктами;
– 17 закладів громадського харчування;
– 79 об’єктів непродовольчої торгівлі;
– 34 дошкільні заклади освіти;
– 30 закладів загальної середньої освіти;
– 47 інших об’єктів.
За результатами перевірок складено 82 протоколи про порушення карантинних вимог і санітарних правил. З метою недопущення у подальшому та усуненню вже виявлених порушень, кожному порушнику надані письмові пропозиції щодо приведення у відповідність до карантинних вимог функціонування об’єкту.
Протоколи складаються за статтями 42 та 44-3 Кодексу України про адміністративні правопорушення.
Крім того, за звітний період опрацьовано 6 пакетів документів щодо розгляду випадків захворювання на COVID -19 серед медичних працівників та надані відповідні довідки.
Одним із пріоритетних завдань Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області є проведення протиепідемічних (профілактичних) заходів під час карантину у зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2. Робота в цьому напрямку триває та знаходиться на особливому контролі.