З метою забезпечення продовольчої безпеки Держпродспоживслужба Херсонщини тримає на постійному контролі якість та безпечність продукції, що виробляється в регіоні. Для реалізації цього завдання використовуються різноманітні інструменти – проводяться робочі зустрічі, інформаційно-роз’яснювальна робота, консультації з суб’єктами господарювання, а також проведення відповідного моніторингу з метою оцінки реального стану виробничих процесів.
«Держпродспоживслужба Херсонщини завжди стоїть пліч-о-пліч із бізнесом, особливо в цей непростий час, коли підприємці потребують підтримки та конструктивної співпраці. Адже лише спільними зусиллями держави та бізнесу можна забезпечити стабільність продовольчого ринку, безпечність продукції та довіру споживачів», – наголосив Сергій Шевченко, начальник Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області.
Так, нещодавно відбулася робоча зустріч із керівником одного з релокованих підприємств області, що спеціалізується на виробництві овочевої консервації для реалізації на території України. Підприємство відновило роботу на новому місці – із 32 працівників 18 є херсонцями, що свідчить про збереження професійного потенціалу та згуртованість команди. Під час візиту обговорили можливі перспективи розвитку виробництва та розширення асортиментного переліку продукції відповідно до вимог українського законодавства щодо безпечності харчових продуктів.
«Кваліфіковані кадри – запорука успіху. Особливо хочеться відзначити підприємців Херсонщини, які, попри складні умови, продовжують працювати, створюють робочі місця й забезпечують споживачів якісною продукцією», – зазначила Марина Малахова, заступник начальника Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області.
Попри складні умови воєнного часу, бізнес регіону продовжує сумлінно працювати, не знижуючи стандартів виробництва, дотримуючись вимог законодавства та демонструючи відповідальність і професіоналізм. Суб’єкти господарювання виконують усі вимоги безпечності, гігієни та прозорості у своїй діяльності, усвідомлюючи важливість своєї ролі в забезпеченні населення якісними продуктами харчування.
31.10.2025
Держпродспоживслужба Херсонщини – на варті продовольчої безпеки регіону
З метою забезпечення продовольчої безпеки Держпродспоживслужба Херсонщини тримає на постійному контролі якість та безпечність продукції, що виробляється в регіоні. Для реалізації цього завдання використовуються різноманітні інструменти – проводяться робочі зустрічі, інформаційно-роз’яснювальна робота, консультації з суб’єктами господарювання, а також проведення відповідного моніторингу з метою оцінки реального стану виробничих процесів.
«Держпродспоживслужба Херсонщини завжди стоїть пліч-о-пліч із бізнесом, особливо в цей непростий час, коли підприємці потребують підтримки та конструктивної співпраці. Адже лише спільними зусиллями держави та бізнесу можна забезпечити стабільність продовольчого ринку, безпечність продукції та довіру споживачів», – наголосив Сергій Шевченко, начальник Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області.
Так, нещодавно відбулася робоча зустріч із керівником одного з релокованих підприємств області, що спеціалізується на виробництві овочевої консервації для реалізації на території України. Підприємство відновило роботу на новому місці – із 32 працівників 18 є херсонцями, що свідчить про збереження професійного потенціалу та згуртованість команди. Під час візиту обговорили можливі перспективи розвитку виробництва та розширення асортиментного переліку продукції відповідно до вимог українського законодавства щодо безпечності харчових продуктів.
«Кваліфіковані кадри – запорука успіху. Особливо хочеться відзначити підприємців Херсонщини, які, попри складні умови, продовжують працювати, створюють робочі місця й забезпечують споживачів якісною продукцією», – зазначила Марина Малахова, заступник начальника Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області.
Попри складні умови воєнного часу, бізнес регіону продовжує сумлінно працювати, не знижуючи стандартів виробництва, дотримуючись вимог законодавства та демонструючи відповідальність і професіоналізм. Суб’єкти господарювання виконують усі вимоги безпечності, гігієни та прозорості у своїй діяльності, усвідомлюючи важливість своєї ролі в забезпеченні населення якісними продуктами харчування.