На базі Білозерського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області пройшло навчання з постачальниками харчових продуктів до навчальних закладів (школи, ясла-садки) щодо дотримання вимог чинного харчового законодавства та нормативно-правової бази України.
Основні вимоги до постачальників продуктів для дитячого харчування: реєстрація потужності (ЕД, реєстрація у державному реєстрі за наказом №39), наявності відповідних супровідних документів (товарно-транспортної накладної, додаткових документів, експертних висновків лабораторних досліджень акредитованих лабораторій), дотримання температурних умов при транспортуванні продуктів харчування, наявності відповідного пакування та маркування продуктів харчування, відповідність санітарно-гігієнічним вимогам автотранспорту, спеціальне маркування автотранспорту, наявність особистих медичних книжок, наявність санітарного одягу, заповнення листа контрольних перевірок температури у кузові авторефрижератора.

Також, з метою недопущення погіршення санітарно-епідемічної ситуації щодо захворюваності на ботулізм, проведена роз’яснювальна робота та роздані відповідні пам’ятки.
25.06.2019
Зустріч з постачальниками харчових продуктів у Білозерському районі
На базі Білозерського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області пройшло навчання з постачальниками харчових продуктів до навчальних закладів (школи, ясла-садки) щодо дотримання вимог чинного харчового законодавства та нормативно-правової бази України.
Основні вимоги до постачальників продуктів для дитячого харчування: реєстрація потужності (ЕД, реєстрація у державному реєстрі за наказом №39), наявності відповідних супровідних документів (товарно-транспортної накладної, додаткових документів, експертних висновків лабораторних досліджень акредитованих лабораторій), дотримання температурних умов при транспортуванні продуктів харчування, наявності відповідного пакування та маркування продуктів харчування, відповідність санітарно-гігієнічним вимогам автотранспорту, спеціальне маркування автотранспорту, наявність особистих медичних книжок, наявність санітарного одягу, заповнення листа контрольних перевірок температури у кузові авторефрижератора.
Також, з метою недопущення погіршення санітарно-епідемічної ситуації щодо захворюваності на ботулізм, проведена роз’яснювальна робота та роздані відповідні пам’ятки.