Завершився другий тур фінального тестування фахівців у сфері безпечності харчових продуктів та ветмедицини

У Києві завершився другий тур фінального тестування слухачів із територіальних органів Держпродспоживслужби та підпорядкованих їм структур. Участь у складанні тестів взяли фахівці Держпродспоживслужби з 21 області України. Серед інших – представники Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області на чолі з начальником Управління безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Віталієм Боярським.

Тестування проходило за результатами навчального курсу на тему: «Важливість використання найкращих практик для виробництва безпечного молока та молочних продуктів» з підвищення професійної компетентності фахівців Держпродспоживслужби у сфері безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини.

Слухачі виявили неабияку обізнаність з даної теми навчання. Багато відповідей перевищило 90-відсотковий бар’єр. Після проведення підсумкового аналізу фінального тестування керівництву Держпродспоживслужби буде надано детальну довідку про його результати.

Тестування тривало з 22 по 25 січня 2019 року.