Засідання з питань благоустрою м. Херсона

18.09.2019 року у Херсонському міському управлінні Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області відбулось засідання з обговорення проблемних питань щодо дотримання на території м. Херсона вимог Законів України «Про благоустрій населених пунктів», «Про відходи», ДБН Б.2.2-6:2013 «Склад та зміст схеми санітарного очищення населеного пункту», «Державних санітарних норм та правил утримання територій населених місць».

У засіданні взяли участь представники Інспекції з контролю за благоустроєм та санітарним станом міста Херсона Херсонської міської ради та суб’єкти господарювання, що здійснюють свою діяльність у сфері поводження з твердими побутовими відходами.

Під час зустрічі були обговорені питання забезпечення якісного та своєчасного прибирання об’єктів благоустрою та вивезення відходів, дотримання правил миття, дезінфекції контейнерів для зберігання побутових відходів, вимог до їх транспортування та захоронення, щодо діяльності міського звалища твердих побутових відходів.

За результатами обговорення фахівцями Херсонського міського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області підготовлено лист на ім’я Херсонського міського голови з висвітленням проблемних питань щодо санітарного стану, благоустрою міста та пропозицією вжиття необхідних заходів реагування.