За ініціативи Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області 10.07.2019 року проведено позапланове засідання постійно діючої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій в Голопристанському районі. На розгляд було винесено актуальне питання недопущення ускладнення епідемічної ситуації з гострих кишкових інфекцій серед відпочивальників Голопристанського району у літній період. У засіданні взяли участь начальник Голопристанського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області та начальник відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Голопристанського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області.
За результатами обговорення перед всіма відповідними службами поставлені конкретні завдання щодо комплексу заходів по недопущенню виникнення харчових отруєнь та гострих кишкових захворювань серед населення та відпочивальників курортної зони.
Засідання постійно діючої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій в Голопристанському районі
За ініціативи Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області 10.07.2019 року проведено позапланове засідання постійно діючої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій в Голопристанському районі. На розгляд було винесено актуальне питання недопущення ускладнення епідемічної ситуації з гострих кишкових інфекцій серед відпочивальників Голопристанського району у літній період. У засіданні взяли участь начальник Голопристанського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області та начальник відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Голопристанського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області.
За результатами обговорення перед всіма відповідними службами поставлені конкретні завдання щодо комплексу заходів по недопущенню виникнення харчових отруєнь та гострих кишкових захворювань серед населення та відпочивальників курортної зони.