Засідання постійно діючої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій в Голопристанському районі

За ініціативи Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області 10.07.2019 року проведено позапланове засідання постійно діючої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій в Голопристанському районі. На розгляд було винесено актуальне питання недопущення ускладнення епідемічної ситуації з гострих кишкових інфекцій серед відпочивальників Голопристанського району у літній період. У засіданні взяли участь начальник Голопристанського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області та начальник відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Голопристанського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області.

За результатами обговорення перед всіма відповідними службами поставлені конкретні завдання щодо комплексу заходів по недопущенню виникнення харчових отруєнь та гострих кишкових захворювань серед населення та відпочивальників курортної зони.