«З хліву та до столу»

Впевнено можна сказати, що на кожному столі, в кожній сільський хаті завжди зустрінеш кринку свіжого, з ароматом степових трав молока, смачного вершкового масла, сиру. Головне, що вся ця смакота безпечна для споживання, бо отримана від клінічно здорових корів.

Кожен місяць фахівці ветеринарної медицини Генічеського району проводять дослідження корів на субклінічні форми маститу. Це практично експрес дослідження, яке займає обмаль часу, але дозволяє своєчасно виявити захворювання молочної залози у корів, надати необхідну допомогу, та отримати якісну й корисну молочну продукцію.

На фото – завідуючий ветеринарного пункту с.Петрівка Генічеського району Петриляк В.І. проводить дослідження молока на субклінічні форми маститу.