З нагоди Дня працівників санітарно-епідеміологічної служби Держпродспоживслужба України відзначила кращих фахівців

11-12 жовтня 2018 р. на базі Головного управління Держпродспоживслужби у Львівській області пройшла нарада на тему «Актуальні питання здійснення державного нагляду у сфері санітарного законодавства».

Участь у заході взяли представники Управління державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів, начальники Управлінь державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Головних управлінь Держпродспоживслужби в областях та місті Києві.

У ході наради учасники розглянули питання державного нагляду (контролю) у сфері санітарного законодавства, обговорили проблемні питання проведення санітарно-епідеміологічних розслідувань спалахів та групових харчових отруєнь, спрямованих на виявлення причин та умов, що призвели до виникнення і поширення інфекційних захворювань та ін.

На завершення наради, з нагоди професійного свята – Дня працівників санітарно-епідеміологічної служби, яке в Україні, згідно з Указом Президента, відзначається у другу неділю жовтня, кращі працівники були нагороджені відзнаками Держпродспоживслужби України.

Серед нагороджених і начальник Управління державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області Тарас Година-Арюпін. За вагомі досягнення у професійній діяльності, плідну працю, особистий внесок у забезпечення реалізації державної політики у сфері санітарного та епідемічного благополуччя населення йому вручено Подяку Держпродспоживслужби України.