Впровадження системи безпечності харчових продуктів в закладах освіти Чаплинського району

У рамках забезпечення розробки та впровадження системи безпечності харчових продуктів заснованої на принципах НАССР в освітніх закладах 08.09.2020 та 10.09.2020 року спеціалістамиЧаплинського міжрайонного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області провели «круглі столи» з представниками відділів освіти та закладів освіти Григорівської ОТГ та Чаплинської ОТГ.

Серед розглянутих питань спеціалісти Чаплинського міжрайонного управління ознайомили присутніх з основними положеннями Закону України “Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів”,основами розробки та застосування програм-передумов.

Також розглянуті питання забезпечення облаштування харчоблоків та їдалень для забезпечення належних умов харчування дітей.