Висококваліфіковані співробітники – запорука успіху будь-якої структури

Людський ресурс є визначальним і найбільш значущим фактором у роботі кожного державного органу, оскільки кваліфікація, досвід, професіоналізм державних службовців сприяють успіху в ефективному виконанні завдань і функцій держави, а успішна фахова робота неможлива без постійного підвищення особистих професійних здібностей.

Так, з метою оновлення наявних та набуття нових умінь, знань, навичок, необхідних для провадження професійної діяльності на державній службі, головні спеціалісти Управління фітосанітарної безпеки Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області пройшли навчання з підвищення професійної кваліфікації на базі Навчально-наукового інституту післядипломної освіти Національного університету біоресурсів і природокористування України.

Головна мета навчання – вдосконалення професійних знань фітосанітарних фахівців в галузі карантину рослин, регульованих шкідливих організмів та аналізу фітосанітарного ризику, правових аспектів діяльності Держпродспоживслужби України, фітосанітарної безпеки та контролю об’єктів регулювання як на державному кордоні України та в митницях призначення, так і в середині країни.

Під час навчання не оминули й питання щодо норм сучасної української літературної мови, адже спілкування державною мовою входить до переліку вимог до державного службовця.

По закінченню навчання фахівці Управління фітосанітарної безпеки Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області успішно склали залік та отримали Свідоцтва про підвищення кваліфікації.