Виробникам Білозерського району розповіли про впровадження системи НАССР

14 лютого 2020 року під головуванням начальника Білозерського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області проведено круглий стіл з  суб’єктами господарювання виробниками олії та випікання хлібобулочних виробів щодо впровадження системи  НАССР згідно ст. 21 Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та лабораторного контролю харчових продуктів.

Доведені основні  принципи системи НАССР та ключові причини  її впровадження як своєрідного  інструменту  захисту  репутації виробника згідно наказу Міністерства аграрної політики та продовольства України від 01.10.2020 № 590 та мікробіологічні критерії для встановлення  показників безпечності харчових продуктів згідно наказу  Міністерства  охорони здоров`я України від 19.07.2012 № 548.