Виробнича нарада щодо першочергових напрямків роботи фахівців Великолепетиського району на І квартал 2020 року

13 січня 2020 року під головуванням начальника Великолепетиського міжрайонного управління Держпродспоживслужби Наталії Любченко проведена нарада за участю спеціалістів управління та Великолепетиської районної державної лікарні ветеринарної медицини на якій розглядались питання: виконання протиепізоотичних планів за 2019 рік виконано в повному обсязі та  розглянуто питання щодо виконання протиепізоотичного плану діагностичних досліджень, щеплень та завдання на 2020 рік видача ветеринарних документів через систему ЄДРВД, звірка даних ВРХ з системою ЄДРТ, переглянути  надання послуг ветеринарними фахівцями.

В ході наради вирішено:

– забезпечити благополуччя Великолепетиського району фахівцями ветеринарної медицини, щодо недопущення та розповсюдження хвороб спільних для тварин та людей;

– розробити та надати фахівцям ветеринарної медицини індивідуальні плани протиепізоотичних заходів;

– приведення у відповідність фактичної наявності ВРХ та ДРХ як в приватному секторі та і в господарствах на поточний рік;

–  посилити контроль за видачею ветеринарних документів в системі ЄДРВД;

 – переглянути та розширити  надання послуг спеціалістами ветеринарної медицини;

– внести зміни до Протиепізоотичної програми на території Великолепетиського району;

– провести профілактично – роз’яснювальну роботу щодо карантинування тварин в особистих селянських господарствах.

В кінці 2019 року установою було закуплено ветеринарні інструменти  що надасть можливість ветеринарним фахівцям здійснювати більш розширений спектр послуг. В будівлі Великолепетиської  РДЛВМ проведені поточні ремонти коридору, фронтону та замінені  міжкімнатні двері. Також в  2020 році планується  підвищення  вартості робіт на ветеринарні послуги для покращення матеріально-технічної бази ветеринарної лікарні та умов праці ветеринарних фахівців.

Наприкінці 2019 року  було отримано субвенцію від Князегригорівської та Малолепетиської сільських рад, на яку було придбано спец.одяг для ветеринарних спеціалістів.