Фахівцями Голопристанського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській областібула надана консультативна допомога керівництву та працівникам пекарні ПП Серпутько у м. Гола Пристань щодо застосування постійно діючих процедур, заснованих на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках і проведене навчання персоналу щодо гігієнічних вимог до виробництва та обігу харчових продуктів у даного оператора ринку.
18.01.2018
В Голопристанському районі проведено гігієнічне навчання та роз’яснювальна робота щодо вимог санітарного законодавства
Фахівцями Голопристанського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській областібула надана консультативна допомога керівництву та працівникам пекарні ПП Серпутько у м. Гола Пристань щодо застосування постійно діючих процедур, заснованих на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках і проведене навчання персоналу щодо гігієнічних вимог до виробництва та обігу харчових продуктів у даного оператора ринку.