У Херсоні провели круглий стіл на тему: «Державний контроль щодо виробництва та/або обігу фальсифікованих харчових продуктів»

За ініціативи Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області, Херсонського міського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області 24 січня 2020 року із залучення суб’єктів господарювання, які проводять діяльність по зберіганню та обігу масла солодковершкового на території міста Херсон, постачальників продуктів харчування в навчальні заклади міста, інших зацікавлених сторін відбулося засідання «Круглого столу» на тему: «Державний контроль щодо виробництва та/або обігу фальсифікованих харчових продуктів»

Під час зустрічі обговорювались наступні актуальні питання:

– основні вимоги до маркування відповідно до ЗУ «Про інформацію для споживачів щодо харчових продуктів»;
– вимоги до супровідних документів відповідно до ЗУ «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів», наказу № 363 «Про затвердження Правил перевезень вантажів автомобільним транспортом в Україні».

Також, обговорювалися питання з попередження обігу фальсифікованих харчових продуктів і можливі шляхи для їх вирішення.

В цілому, зустріч пройшла в конструктивній та дружній атмосфері. Учасники заходу висловили сподівання на проведення таких зустрічей в подальшому.