У Генічеському районі Держпродспоживслужба в Херсонській області обговорила стан підготовки оздоровчих закладів до оздоровчого сезону 2017р.

    08 червня поточного року  у Генічеському районі відбулась семінар – нарада Держпродспоживслужби в Херсонській області .

    Одними із основних питань порядку денного були питання щодо стану підготовки оздоровчих закладів Генічеського району до оздоровчого сезону 2017р., вимоги до постачальників харчових продуктів в дитячі оздоровчі заклади та про здійснення держсаннагляду (контролю) фахівцями Держпродспоживслужби в районнах під час роботи дитячих таборів відпочинку в літній період, роботи оздоровчих закладів в зоні реакреації.

     Про стан підготовки оздоровчих закладів Генічеського району до оздоровчого сезону та стан підготовки шкільних та дошкільних закладів Генічеського району доповіли – начальник відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства управління Держпродспоживслужби в Генічеському районі Омельченко Л.В. і начальник відділу освіти Генічеської райдержадміністрації. 

    Про здійснення держсаннагляду (контролю) фахівцями Держпродспоживслужби в районнах під час роботи дитячих таборів відпочинку в літній період, роботи оздоровчих закладів в зоні реакреції доповів начальник управління держнагляду за дотриманням санітарного законодавства ГУ Держпродспоживслужби в Херсонській області Тарас Григорович  Година –  Арюпін, який озвучив основні показники роботи територіальних управлінь  з питань держсанепіднагляду під час роботи закладів оздоровлення та відпочинку.

     Дискусійно  члени семінару – наради опрацювали питання щодо покращення вказаної роботи, акцентувавши увагу на активізацію роботи комісій з проведення перевірок дитячих дошкільних закладів.    

    Після завершення пленарної частини семінару – наради учасники оглянули стан підготовки до оздоровчого сезону пансіонат «Азов» та дитячий оздоровчий комплекс «Буревісник».