У Білозерському районі обговорили безпечне харчування дітей

23 січня 2020 року начальником та фахівцями Білозерського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області було проведено 2 наради з головами сільських рад, начальниками відділів освіти, керівниками загальноосвітніх та дошкільних закладів при Білозерській селищній раді та Білозерському відділу освіти райдержадміністрації.

На нарадах обговорювалися питання щодо виконання обласної програми «Дітям Херсонщини – безпечне харчування на 2020-2022 роки», виконання заходів по створенню належних умов для безпечного харчування дітей в закладах освіти, обов’язкове виконання натуральних норм харчування дітей та важливість впровадження системи НАССР.

Було доведено до відома присутнім інформацію про епізоотичну ситуацію щодо грипу птиці в країнах Європи та України, в тому числі в країнах, які межують з Україною.

Надана інформація про можливість навчання за кошти державного та регіонального замовлення в Херсонський державний університет на факультет ветеринарної гігієни, санітарії, експертизи.