Студенти ХНТУ проходять практику в Управлінні захисту споживачів

На виконання умов Меморандуму про співпрацю між Херсонським національним технічним університетом та Головним управлінням Держпродспоживслужби в Херсонській області до Головного управліннябулинаправленістудентифакультету інтегрованих технологій для проходження виробничої практики на базі Управління захисту споживачів.

Основним напрямом співробітництва є здійснення спільних заходів щодо задоволення потреб Головного управління у кваліфікованих кадрах, створення для цього сприятливих умов, шляхом практичної підготовки та розширення можливостей для працевлаштування студентів-випускників.

Під час виробничої практики передбачено набуття студентами теоретичних знань щодо засвоєння основних положень Закону України про захист прав споживачів, усвідомлення основних положень Концепції державної політики у сфері захисту прав споживачів на період до 2020 року.

В.о. заступника начальника Управління захисту споживачів, Юрій Ванкудра, переконаний, що проходження виробничої практики забезпечує поглиблення та закріплення теоретичних знань, здобутих студентами в процесі навчання, набуття практичного досвіду у сфері захисту прав споживачів.

З 2018 року студенти Херсонського Національного ТехнічногоУніверситету успішно проходять виробничу практику. Так,  в Головному управлінні Держпродспоживслужби в Херсонській області вже є вдалий досвід працевлаштування студентів-випускників до Управлінні захисту споживачів після проходження виробничої практики.