СТОП ГРИП в Каховському районі

З метою забезпечення своєчасності вжиття необхідних заходів для попередження ускладнення епідемічної ситуації з захворювання на гострі респіраторні інфекції населення Каховського району, зокрема  дітей, Каховським районним управлінням Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області проводиться щоденний моніторинг відвідування дитячих навчальних закладах та відповідно до Регламенту взаємодії обмін інформацією з Каховським міськрайонним відділом ДУ «ХОЛЦ МОЗ України» щодо стану захворюваності на грип та ГРВІ, з оперативним  інформуванням органів місцевого самоврядування.

29.01.2020 року відбулося засідання комісії ТЕБ та НС Каховської райдержадміністрації, у якому брав участь фахівець Каховського районного управління. За результатами розгляду питання щодо стану захворюваності населення на грип та ГРВІ комісією було прийнято рішення про призупинення навчального процесу в 15 дитячих навчальних закладах Каховського району.

Станом на 31 січня в м. Каховка та Каховському районі у зв’язку з підвищенням рівня захворюваності та, як наслідок, різке зменшення кількості учнів, що відвідують школу, призупинено освітній процес у 21 дитячому навчальному закладі.