Шановні діти і батьки!

Прийміть щирі вітання з Міжнародним днем захисту дітей!

Дитинство – це чудова пора сподівань та здійснення мрій. У перший літній день в Україні, як і в усьому світі, відзначають добре і радісне свято – Міжнародний день захисту дітей. Вітаючи зі святом, зичимо вам міцного здоров’я, успіхів, радісного та змістовного відпочинку влітку, нових вражень, сонячних днів. Закликаємо усіх сьогодні й кожного наступного дня зігрівати теплом і любов’ю кожне дитяче серце, об’єднувати зусилля заради майбутнього, і тоді маленькі громадяни виростуть достойними людьми й неодмінно стануть гордістю України.

Водночас це свято і дорослих – усіх тих, хто завжди поряд з дітьми, хто допомагає їм зростати, навчатися, пізнавати світ. Усміхнені личка, палаючі захватом очі, довірливі обійми маленьких рук – це те, задля чого ми живемо. Робити усе можливе, аби життя дітей було щасливим і безхмарним – всебічно підтримувати обдарованих, заохочувати здібних, розвивати особистість – святий обов’язок кожного з нас.

Проблема захисту і виховання підростаючого покоління ніколи не втратить своєї актуальності, адже діти – гарант самозбереження, здоров’я і процвітання нації. У малечі не повинно бути нещасливого дитинства, і за це маємо відповідати ми, дорослі, тому турбота про дітей, захист їхніх прав повинен стати одним з найголовніших наших обов’язків.

Бажаємо вам, дорогі діти, вашим батькам, дідусям та бабусям міцного здоров’я, щастя, добра та сімейного затишку.

Нехай здійсняться всі ваші мрії та задуми!