Сьогодні, 22 жовтня 2019 р., Головне управління Держпродспоживслужби в Херсонській області провело семінар-тренінг із здійснення планового заходу державного контролю у формі аудиту постійно діючих процедур, заснованих на принципах НАССР, потужності ТДВ “Олешківський маслозавод” у м. Олешки.

У роботі семінару взяли участь начальники, державні інспектори районних та міських управлінь Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області.

У вступному слові до присутніх начальник Управління безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області Віталій Боярський наголосив на важливості фахового підходу й удосконаленні професійних навичок і знань у здійсненні заходів контролю, які входять до компетенції Держпродспоживслужби.
Присутні ознайомилися з уніфікованим актом згідно з наказом Міністерства аграрної політики та продовольства України від 08.08.2019 № 446.

Під час тренінгу учасники опрацювали питання визначення критичних контрольних точок; розробку та впровадження заходів з контролю; встановлення та впровадження системи моніторингу і попрактикувалися у складанні уніфікованого акту за результатами заходу державного контролю у формі аудиту постійно діючих процедур, заснованих на принципах НАССР.
22.10.2019
Семінар – тренінг із здійснення планового заходу державного контролю у формі аудиту постійно діючих процедур, заснованих на принципах НАССР
Сьогодні, 22 жовтня 2019 р., Головне управління Держпродспоживслужби в Херсонській області провело семінар-тренінг із здійснення планового заходу державного контролю у формі аудиту постійно діючих процедур, заснованих на принципах НАССР, потужності ТДВ “Олешківський маслозавод” у м. Олешки.
У роботі семінару взяли участь начальники, державні інспектори районних та міських управлінь Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області.
У вступному слові до присутніх начальник Управління безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області Віталій Боярський наголосив на важливості фахового підходу й удосконаленні професійних навичок і знань у здійсненні заходів контролю, які входять до компетенції Держпродспоживслужби.
Присутні ознайомилися з уніфікованим актом згідно з наказом Міністерства аграрної політики та продовольства України від 08.08.2019 № 446.
Під час тренінгу учасники опрацювали питання визначення критичних контрольних точок; розробку та впровадження заходів з контролю; встановлення та впровадження системи моніторингу і попрактикувалися у складанні уніфікованого акту за результатами заходу державного контролю у формі аудиту постійно діючих процедур, заснованих на принципах НАССР.