Фахівцями Нововоронцовського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області 07.02.18 року проведено робоча зустріч з завідуючою Осокорівського дитячого дошкільного закладу, щодо обговорення питань підготовки та затвердження перспективного двотижневого меню на весняно- літній період 2018 року, організації якісного харчування з дотриманням натуральних добових норм. Наданоконсультаціїщодорозробленнятехнологічних карт на приготування страв. Дотримання температурного режиму в приміщеннях дитячого закладу та створення для дітей належних санітарно-гігієнічних умов для їхп еребування, виховання, навчання та забезпечення медичного обслуговування. Просвітницька, санітарно-освітня робота з метою запобігання інфекційним захворювання та харчових отруєнь .
07.02.2018
Розгляд та затвердження перспективного меню на зимово-весняний період 2018 року
Фахівцями Нововоронцовського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області 07.02.18 року проведено робоча зустріч з завідуючою Осокорівського дитячого дошкільного закладу, щодо обговорення питань підготовки та затвердження перспективного двотижневого меню на весняно- літній період 2018 року, організації якісного харчування з дотриманням натуральних добових норм. Наданоконсультаціїщодорозробленнятехнологічних карт на приготування страв. Дотримання температурного режиму в приміщеннях дитячого закладу та створення для дітей належних санітарно-гігієнічних умов для їхп еребування, виховання, навчання та забезпечення медичного обслуговування. Просвітницька, санітарно-освітня робота з метою запобігання інфекційним захворювання та харчових отруєнь .