На базі Високопільського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області проведена робоча зустріч з заступником директора з навчально-виховної роботи Собчуком О.С. та працівниками харчоблоку Архенгельського професійного аграрного ліцею.
На початку грудня поточного року була проведена планова перевірка закладу, за результатами перевірки складено акт та надано припис про усунення виявлених недоліків. Тому в ході зустрічі керівництво закладу поінформувало про усунення недоліків, виявлених під час перевірки. А працівникам харчоблоку, згідно поданої заяви, проведено гігієнічне навчання.
Начальник відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства звернула увагу на санітарно-гігієнічних вимогам до постачання продуктів харчування, на обсяг та частоту завозу продуктів харчування та продовольчої сировини, на необхідних документах, що повинні бути у постачальника та в закладі.
Обговорили окремі статті Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та пункти Інструкції з організації харчування дітей.
Також було наголошено на проведенні заходів щодо профілактики захворюваності кишковими та гострими респіраторними інфекціями, дотриманні особистої гігієни в навчальних закладах та температурного режиму.
29.12.2017
Робоча зустріч з заступником директора з навчально-виховної роботи Собчуком О.С. та працівниками харчоблоку Архенгельського професійного аграрного ліцею
На базі Високопільського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області проведена робоча зустріч з заступником директора з навчально-виховної роботи Собчуком О.С. та працівниками харчоблоку Архенгельського професійного аграрного ліцею.
На початку грудня поточного року була проведена планова перевірка закладу, за результатами перевірки складено акт та надано припис про усунення виявлених недоліків. Тому в ході зустрічі керівництво закладу поінформувало про усунення недоліків, виявлених під час перевірки. А працівникам харчоблоку, згідно поданої заяви, проведено гігієнічне навчання.
Начальник відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства звернула увагу на санітарно-гігієнічних вимогам до постачання продуктів харчування, на обсяг та частоту завозу продуктів харчування та продовольчої сировини, на необхідних документах, що повинні бути у постачальника та в закладі.
Обговорили окремі статті Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та пункти Інструкції з організації харчування дітей.
Також було наголошено на проведенні заходів щодо профілактики захворюваності кишковими та гострими респіраторними інфекціями, дотриманні особистої гігієни в навчальних закладах та температурного режиму.