5 березня Генічеським районним управлінням Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області проведено робочу зустріч з постачальниками харчових продуктів в дитячі навчально-виховні заклади Генічеського району.
Під час зустрічі начальник Управління безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області Віталій Боярський та начальник Генічеського районного управління В`ячеслав Сорокін наголосили на необхідності додержання вимог Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів», дотримання температурних умов при транспортуванні продуктів харчування, наявності відповідного пакування та маркування продуктів харчування, дотримання санітарно-гігієнічних вимог щодо автотранспорту, наявності спеціального маркування автотранспорту, особистих медичних книжок, санітарного одягу. Також, розглянуто питання щодо умов зберігання рослинної продукції, проведення необхідних лабораторних досліджень.
Під час зустрічі звернено увагу операторів ринку на застосування принципу «крок назад» та «крок вперед», який дозволяє простежити весь «шлях» продуктів харчування до дитячих навчально-виховних закладів.
06.03.2019
Робоча зустріч з постачальниками харчових продуктів
5 березня Генічеським районним управлінням Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області проведено робочу зустріч з постачальниками харчових продуктів в дитячі навчально-виховні заклади Генічеського району.
Під час зустрічі начальник Управління безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області Віталій Боярський та начальник Генічеського районного управління В`ячеслав Сорокін наголосили на необхідності додержання вимог Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів», дотримання температурних умов при транспортуванні продуктів харчування, наявності відповідного пакування та маркування продуктів харчування, дотримання санітарно-гігієнічних вимог щодо автотранспорту, наявності спеціального маркування автотранспорту, особистих медичних книжок, санітарного одягу. Також, розглянуто питання щодо умов зберігання рослинної продукції, проведення необхідних лабораторних досліджень.
Під час зустрічі звернено увагу операторів ринку на застосування принципу «крок назад» та «крок вперед», який дозволяє простежити весь «шлях» продуктів харчування до дитячих навчально-виховних закладів.