01 листопада 2017 року о 14.00 в приміщенні управління Держпродспоживслужби в Чаплинському районі проведена робоча зустріч з операторами ринку, які проваджують діяльність з вирощування тварин, їх забою та обігу продуктів харчування тваринного походження в спеціалізованих м’ясних магазинах.
Нарада проведена з метою доведення до операторів ринку вимог законодавства щодо розробки Програм-передумов, які необхідні для підтримання у харчовому ланцюгу гігієнічного навколишнього середовища, придатного для виробництва та постачання безпечних харчових продуктів для споживання людиною. Програми-передумови є обов’язковими для виконання операторами ринкуі призначені для ефективного функціонування системи безпечності харчових продуктів та контролю за небезпечними факторами.
До присутніх доведені вимоги та роз’яснення Законів України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів»», «Про державний контроль за дотриманням законодавства про харчові продукти, корми, побочні продукти тваринного походження, здоров’я та благополуччя тварин».
02.11.2017
Робоча зустріч з операторами ринку, які проваджують діяльність з вирощування тварин, їх забою та обігу продуктів харчування тваринного походження в спеціалізованих м’ясних магазинах
01 листопада 2017 року о 14.00 в приміщенні управління Держпродспоживслужби в Чаплинському районі проведена робоча зустріч з операторами ринку, які проваджують діяльність з вирощування тварин, їх забою та обігу продуктів харчування тваринного походження в спеціалізованих м’ясних магазинах.
Нарада проведена з метою доведення до операторів ринку вимог законодавства щодо розробки Програм-передумов, які необхідні для підтримання у харчовому ланцюгу гігієнічного навколишнього середовища, придатного для виробництва та постачання безпечних харчових продуктів для споживання людиною. Програми-передумови є обов’язковими для виконання операторами ринкуі призначені для ефективного функціонування системи безпечності харчових продуктів та контролю за небезпечними факторами.
До присутніх доведені вимоги та роз’яснення Законів України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів»», «Про державний контроль за дотриманням законодавства про харчові продукти, корми, побочні продукти тваринного походження, здоров’я та благополуччя тварин».