Фахівцями Нововоронцовського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області 06 лютого 2020 року на виконання наказу Головного управління «Про контроль за обігом об’єктів санітарних заходів» № Н/258-20 від 17.01.2020 проведено робочу зустріч з операторами ринку, які здійснюють виробництво харчових продуктів в закладах громадського харчування.
В ході зустрічі обговорено асортиментний перелік продукції, яку виробляють, технічні регламенти(ДСТУ, ТУ), дослідження продукції, кратність проведення досліджень, наявність впровадженої системи контролю безпечності харчових продуктів.
Присутнім також, звернено увагу на обов’язки операторів ринку відповідно до ст. 20 Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» №771/97-ВР щодо необхідності розроблення, введення в дію та застосування постійно діючих процедур, що засновані на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках, а також забезпечувати належну підготовку з питань застосування постійно діючих процедур, що базуються на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках, осіб, які є відповідальними за ці процедури, під час виробництва та обігу харчових продуктів.
07.02.2020
Робоча зустріч з операторами ринку по наданню послуг громадського харчування
Фахівцями Нововоронцовського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області 06 лютого 2020 року на виконання наказу Головного управління «Про контроль за обігом об’єктів санітарних заходів» № Н/258-20 від 17.01.2020 проведено робочу зустріч з операторами ринку, які здійснюють виробництво харчових продуктів в закладах громадського харчування.
В ході зустрічі обговорено асортиментний перелік продукції, яку виробляють, технічні регламенти(ДСТУ, ТУ), дослідження продукції, кратність проведення досліджень, наявність впровадженої системи контролю безпечності харчових продуктів.
Присутнім також, звернено увагу на обов’язки операторів ринку відповідно до ст. 20 Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» №771/97-ВР щодо необхідності розроблення, введення в дію та застосування постійно діючих процедур, що засновані на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках, а також забезпечувати належну підготовку з питань застосування постійно діючих процедур, що базуються на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках, осіб, які є відповідальними за ці процедури, під час виробництва та обігу харчових продуктів.