Проведення засідання ТЕБ та НС

01.12.2017 року  при Чаплинській районній державній адміністрації відбулось засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій за участю начальника Чаплинського міжрайонного управління ГУ ДПСС в Херсонській області.

На засіданні заслуховувалось 2 питання:

  • Про забезпечення стабільної санітарно-епідемічної ситуації в районі;
  • Про забезпечення сталої роботи дорожньої і комунальних служб взимку 2017-2018 років та організацію заходів по недопущенню надзвичайних ситуацій характерних зимовому періоду

Протягом поточного періоду 2017 року в Чаплинському районі спалахів інфекційних захворювань, гострих кишкових інфекцій та масових харчових отруєнь не зареєстровано. Запорукою благополучної санітарно-епідеміологічної ситуації є надійне та безпечне водопостачання населених пунктів якісною та безпечною питною водою.

Актуальні питання, які потребують термінового вирішення, це забезпечення населення якісною та безпечною питною водою та вжиття заходів щодо організації поводження з твердими побутовими відходами, розробка Схем санітарного очищення населених пунктів.

За підсумками наради винесено  рішення та доведено до відома органів місцевого самоврядування та відповідальних служб.Дане питання щодо станусанітарно-епідемічної ситуації в населених пунктах району буде розглянуто протягом грудня 2017 року на засіданнях виконкомів сільських та селищних рад з прийняттям відповідних рішень.