Проведення обстеження ТОВ “Берислав-хлібозавод”

Берислаським районним управлінням Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області було проведено обстеження ТОВ “Берислав-хлібозавод”. Під час обстеження увага приділялася: гігієнічним вимогам до приміщень, де обробляються та перероблюються харчові продукти;  гігієнічним вимогам до обладнання та інвентарю; гігієнічним вимогам до щодо постачання води; гігієнічним вимогам під час поводження з відходами; вимогам до гігієни персоналу потужності; гігієнічним вимогам до харчових продуктів; гігієнічним вимогам до пакування продуктів, включаючи первинне пакування; гігієнічним вимогам під час термічної обробки(для харчових продуктів, які вводяться в обіг у герметичних упаковках (контейнерах)). Також з керівництвом ТОВ “Берислав-хлібозавод” проведені роз’яснювальні бесіди, щодо впровадження системи  HACCP.