31.01.2018 року на базі Високопільського районного управління проведена круглий стіл за участю першого заступника голови Високопільської районної державної адміністрації, фахівців районного управління Дерпродспоживслужби, начальника відділу агропромислового розвитку РДА та завідуючих молокоприймальними пунктами району.
Перший заступник голови РДА Тетяна Музичко виступила з питанням щодо надходження до районного бюджету сплата податків від підприємницької діяльності. Начальник АПР Олександр Старченко звернув увагу що в 2018 році Держава виділяє кошти на підтримку виробників молочної продукції.
З основним питанням виступив начальник Високопільського районного управління Держпродспоживслужби. Довів до відома, що згідно ч.1 ст.23 Законом України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів», оператори ринку, що проводять діяльність пов’язану з виробництвом та/або зберіганням харчових продуктів тваринного походження, повинні мати експлуатаційний дозвіл. Також звернув увагу на ветеринарно-санітарні вимоги до пунктів прийому молока та контролю за якістю молочної сировини при заготівлі.
По завершенню наради прийняті заяви від завідувачів молоко пунктів на проведення позапланової перевірки.
01.02.2018
Проведення круглого столу у Високопільському районі
31.01.2018 року на базі Високопільського районного управління проведена круглий стіл за участю першого заступника голови Високопільської районної державної адміністрації, фахівців районного управління Дерпродспоживслужби, начальника відділу агропромислового розвитку РДА та завідуючих молокоприймальними пунктами району.
Перший заступник голови РДА Тетяна Музичко виступила з питанням щодо надходження до районного бюджету сплата податків від підприємницької діяльності. Начальник АПР Олександр Старченко звернув увагу що в 2018 році Держава виділяє кошти на підтримку виробників молочної продукції.
З основним питанням виступив начальник Високопільського районного управління Держпродспоживслужби. Довів до відома, що згідно ч.1 ст.23 Законом України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів», оператори ринку, що проводять діяльність пов’язану з виробництвом та/або зберіганням харчових продуктів тваринного походження, повинні мати експлуатаційний дозвіл. Також звернув увагу на ветеринарно-санітарні вимоги до пунктів прийому молока та контролю за якістю молочної сировини при заготівлі.
По завершенню наради прийняті заяви від завідувачів молоко пунктів на проведення позапланової перевірки.