Відповідно до Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та у відповідності до ст..5 Закону України «Про основні засади державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності», керуючись Положення про Головне управління Держпродспоживслужби у Херсонській області, начальником Високопільського районного управління Денисенком А.А. та начальником відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Повстною М.С. з 17.10. по 20.10.2017 року проведена планова перевірка Кочубеївської ЗОШ І-ІІ ступенів Кочубеївської об’єднаної територіальної громади.
Під час перевірки зверталася увага на організацію харчування, якість продуктів, їх зберігання та ведення документації.
В ході перевірки виявлено порушення щодо утилізації харчових відходів та ведення документації з харчування. За результатами перевірки складено акт та надано приписи з пропозиціями щодо усунення виявлених недоліків.
Також в ході перевірки було наголошено на проведенні заходів щодо профілактики захворюваності кишковими та гострими респіраторними інфекціями, а також дотриманні особистої гігієни в навчальних закладах.
23.10.2017
Проведена планова перевірка Кочубеївської ЗОШ І-ІІ ступенів Кочубеївської об’єднаної територіальної громади
Відповідно до Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та у відповідності до ст..5 Закону України «Про основні засади державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності», керуючись Положення про Головне управління Держпродспоживслужби у Херсонській області, начальником Високопільського районного управління Денисенком А.А. та начальником відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Повстною М.С. з 17.10. по 20.10.2017 року проведена планова перевірка Кочубеївської ЗОШ І-ІІ ступенів Кочубеївської об’єднаної територіальної громади.
Під час перевірки зверталася увага на організацію харчування, якість продуктів, їх зберігання та ведення документації.
В ході перевірки виявлено порушення щодо утилізації харчових відходів та ведення документації з харчування. За результатами перевірки складено акт та надано приписи з пропозиціями щодо усунення виявлених недоліків.
Також в ході перевірки було наголошено на проведенні заходів щодо профілактики захворюваності кишковими та гострими респіраторними інфекціями, а також дотриманні особистої гігієни в навчальних закладах.