Позапланова перевірка Новоолександрівської загальноосвітньої школи-дитячого садку І-ІІІ ступенів та проведення відбір проб води

04 грудня 2017 року Нововоронцовським районним управлінням Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області проведено позапланову перевірку Новоолександрівської загальноосвітньої школи-дитячого садку І-ІІІ ступенів на предмет дотримання  вимог законодавства у сфері безпечності та якості харчових продуктів з відбором проб об’єктів середовища для лабораторних досліджень, а саме: відібрано 3 проби харчових продуктів на мікробіологію та калорійність, овочі на нітрати та нітрити та змиви з об’єктів на бактеріологічні дослідження.

Проведено відбір 19 проб води  на бактеріологічне дослідження, 19 проб на хімічні дослідження та 11 проб води на радіологічні показники, згідно з поданими заявами  та планом моніторингу по с. Новоолександрівка, с. Гаврилівка, с. Дудчани, які доставлені до Херсонської регіональної державної лабораторії ім. Л.С.Ценковського Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів.

Також, було проведено обстеження закладів громадського харчування та торгівлі на предмет наявності  «Куточка споживача» та його наповнення інформацією.