До начальника управління Великоолександрівського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області з клопотанням щодо погодження затвердженого примірного двотижневого меню на весняний період 2018 року звернулась керівник Калинівської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату І-ІІступенів Херсонської обласної ради Шешеня Р.М. На попередні сезони двотижневе меню погоджувалось, так як було забезпечено достатнє фінансування з обласного бюджету , дотримувалися вимоги постанови Кабінету Міністрів України від 22.11.2004 № 1591 «Про затвердження норм харчування у навчальних та оздоровчих закладах» згідно з додатком 4, проте на даний час харчування не здійснюється відповідно до норм, затверджених постановою, в зв’язку з недостатнім фінансуванням. В процесі зустрічі обговорювалися питання щодо умов погодження перспективного двотижневого меню, також порушені питання щодо проведення заходів з метою попередження гострих кишкових інфекційних захворювань.
02.03.2018
Погодження затвердженого примірного двотижневого меню на весняний період 2018 року у Великоолександрівському районі
До начальника управління Великоолександрівського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області з клопотанням щодо погодження затвердженого примірного двотижневого меню на весняний період 2018 року звернулась керівник Калинівської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату І-ІІступенів Херсонської обласної ради Шешеня Р.М. На попередні сезони двотижневе меню погоджувалось, так як було забезпечено достатнє фінансування з обласного бюджету , дотримувалися вимоги постанови Кабінету Міністрів України від 22.11.2004 № 1591 «Про затвердження норм харчування у навчальних та оздоровчих закладах» згідно з додатком 4, проте на даний час харчування не здійснюється відповідно до норм, затверджених постановою, в зв’язку з недостатнім фінансуванням. В процесі зустрічі обговорювалися питання щодо умов погодження перспективного двотижневого меню, також порушені питання щодо проведення заходів з метою попередження гострих кишкових інфекційних захворювань.