06 листопада поточного року фахівцями Великолепетиського міжрайонного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області проведено планову перевірку Князегригорівського ясла-садка «Барвінок» Князегригорівської сільської ради на предмет дотримання санітарного законодавства з відбором проб для лабораторних досліджень.
Під час заходу перевірені питання щодо організації харчування дітей, якості та безпечності харчових продуктів, готових страв, забезпечення умов зберігання харчових продуктів, особливо тих, що мають короткий термін реалізації, санітарно-технічного стану харчоблоку, забезпеченість холодильним та технологічним обладнанням, забезпечення гарячою та холодною проточною водою, створення умов для додержання правил особистої гігієни тощо.
В закладі організовано 3-х разове гаряче харчування. Харчоблок забезпечений гарячою та холодною проточною водою, всім необхідним обладнанням, столовим та кухонним посудом, миючими та дезінфікуючими засобами.
Також зверталась увага на дотримання температурного режиму у закладі. Заклад опалюється від власної котельні, яка спроможна забезпечити оптимальні показники мікроклімату в приміщеннях. Термометри наявні в усіх групових осередках та спальнях, температура на момент перевірки 21-23 град., що відповідає нормативним значенням.
11.11.2019
Планова перевірка Князегригорівського ясла-садка «Барвінок» у Великолепетиському районі
06 листопада поточного року фахівцями Великолепетиського міжрайонного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області проведено планову перевірку Князегригорівського ясла-садка «Барвінок» Князегригорівської сільської ради на предмет дотримання санітарного законодавства з відбором проб для лабораторних досліджень.
Під час заходу перевірені питання щодо організації харчування дітей, якості та безпечності харчових продуктів, готових страв, забезпечення умов зберігання харчових продуктів, особливо тих, що мають короткий термін реалізації, санітарно-технічного стану харчоблоку, забезпеченість холодильним та технологічним обладнанням, забезпечення гарячою та холодною проточною водою, створення умов для додержання правил особистої гігієни тощо.
В закладі організовано 3-х разове гаряче харчування. Харчоблок забезпечений гарячою та холодною проточною водою, всім необхідним обладнанням, столовим та кухонним посудом, миючими та дезінфікуючими засобами.
Також зверталась увага на дотримання температурного режиму у закладі. Заклад опалюється від власної котельні, яка спроможна забезпечити оптимальні показники мікроклімату в приміщеннях. Термометри наявні в усіх групових осередках та спальнях, температура на момент перевірки 21-23 град., що відповідає нормативним значенням.