Підготовка до роботи оздоровчих пришкільних таборів у Нововоронцовському районі

10 травня 2019 року на базі Нововоронцовського відділу освіти Нововоронцовської районної державної адміністрації відбулася нарада на тему: «Оздоровчий період 2019 року».

У нараді взяли участь начальник Нововоронцовського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області, представники відділу освіти Нововоронцовської районної державної адміністрації, Нововоронцовської РДА та директори пришкільних таборів.  

У Нововоронцовському районі заплановано функціонування 13 пришкільних таборів відпочинку з денним перебуванням дітей та 1 позаміського оздоровчого табору КЗ «ДОТ ім. І.Бережного».   

Під час наради були розглянуті питання щодо якісної підготовки пришкільних таборів відпочинку до відкриття та функціонування, забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя в оздоровчий сезон.

З метою визначення готовності закладів до початку оздоровчого сезону, з 14 травня 2019 року буде розпочато їх комісійне обстеження та погодження актів приймання пришкільних таборів за встановленою формою.            

Робота з даного напрямку триває.