Перевірки пришкільних таборів у Голопристанському районі

З 15.05.2019, відповідно до заяв закладів освіти Голопристанського району, фахівцями відділу безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Голопристанського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області, згідно з наказами та направленнями Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області, проводяться позапланові перевірки готовності пришкільних таборів літнього відпочинку з денним перебуванням. Перевірки проводяться на предмет відкриття та  їх подальшої роботи.

Станом на 24.05.2019 року обстежено 22 загальноосвітніх заклади, на базі яких функціонуватимуть пришкільні табори. У ході перевірок особливої уваги приділялося організації харчування дітей та стану харчоблоків, постачанню харових продуктів, їх зберіганню та використанню. Також, перевірялася наявність відповідних супровідних документів на харчові продукти (товарно-транспортні накладні, декларації виробника, видаткові накладні).

За результатами проведеної роботи, керівникам закладів надаються акти перевірок та приписи для усунення виявлених порушень.