17.01.2019
Безпечна краса
Салони краси та перукарні надають десятки послуг, які повинні бути не тільки високоякісними, але і безпечними для здоров’я. Бажаючи бути… детальніше
16.01.2019
До відома сільськогосподарських виробників
15.01.2019 набула чинності постанова Кабінету Міністрів України від 18.12.2018 №1195 «Про внесення змін до Порядку використання коштів, передбачених у державному… детальніше
16.01.2019
Волоський горіх: захворювання та їх профілактика
На сьогодні на території нашої області дуже популярним стає бізнес з вирощування волоських горіхів на продаж, що, безумовно, сприяє збільшенню… детальніше
16.01.2019
Засідання ДНПК при Горностаївській райдержадмінстрації
16 січня під головуванням першого заступника голови Горностаївської районної державної адміністрації Тетяни Ющенко відбулось засідання Державної надзвичайної протиепізоотичної комісії, на… детальніше
15.01.2019
Комітет безпечності харчових продуктів та ветеринарії Громадської ради при Держпродспоживслужбі обговорив проект Закону «Про ветмедицину»
14 січня поточного року відбулося засідання комітету безпечності харчових продуктів та ветеринарії Громадської ради при Держпродспоживслужбі та запрошених представників громадських… детальніше
15.01.2019
Вплив хвороб корів на якість молока
До незаразних захворювань, що значною мірою впливають на якість молока, яке при споживанні може стати небезпечним для здоров’я людей, відносять:… детальніше
15.01.2019
Мікробіологічна безпека харчових продуктів
Продукти та напої, які ми вживаємо, є одними з основних факторів, які впливають на здоров’я та самопочуття. Саме з їжею… детальніше
15.01.2019
Що робити споживачу, якщо ціни на ціннику і в чекові не співпадають?
Частиною 1 статті 15 Закону України «Про захист прав споживачів» (далі – Закон) передбачено право споживача на отримання необхідної, доступної,… детальніше
14.01.2019
До уваги підприємців – операторів ринку харчових продуктів
З 10 лютого 2016 року набув чинності Наказ Міністерства аграрної політики та продовольства України № 39 «Про затвердження Порядку проведення… детальніше

















17.01.2019
Відбулось офіційне вручення першого в Україні довідника «Простежуваність харчових продуктів: основні питання»
16 січня поточного року у рамках чергової робочої зустрічі з представниками Світового банку відбулося офіційне вручення перших друкованих примірників довідника… детальніше
детальніше...