Фахівцями відділу держаного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Цюрупинського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області відповідно до наказу Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області від 25 травня 2018 року № 1417 «Про проведення позапланової перевірки» на підставі заяв відділів освіти Великокопанівської, Виноградівської сільської ради та управління освіти Олешківської районної державної адміністрації розпочато позапланові перевірки пришкільних таборів відпочинку при загальноосвітніх школах м. Олешки та Олешківського району щодо дотримання вимог законодавства з відбором проб для лабораторних досліджень.
Станом на 6.06.2018 року проведено обстеження 9 закладів відпочинку. Під час обстежень фахівцями управління Держпродспоживслужби в першу чергу зверталась увага на виконання Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів», створення належних санітарно – гігієнічних умов для перебування, виховання, організації якісного харчування дітей в оздоровчий період.
Проводилася санітарно – освітня та роз’яснювальна робота серед працівників харчоблоку з питань попередження спалахів гострих інфекційних хвороб і харчових отруєнь в організованих колективах.
07.06.2018
Обстеження пришкільних таборів відпочинку в Олешківському районі
Фахівцями відділу держаного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Цюрупинського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області відповідно до наказу Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області від 25 травня 2018 року № 1417 «Про проведення позапланової перевірки» на підставі заяв відділів освіти Великокопанівської, Виноградівської сільської ради та управління освіти Олешківської районної державної адміністрації розпочато позапланові перевірки пришкільних таборів відпочинку при загальноосвітніх школах м. Олешки та Олешківського району щодо дотримання вимог законодавства з відбором проб для лабораторних досліджень.
Станом на 6.06.2018 року проведено обстеження 9 закладів відпочинку. Під час обстежень фахівцями управління Держпродспоживслужби в першу чергу зверталась увага на виконання Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів», створення належних санітарно – гігієнічних умов для перебування, виховання, організації якісного харчування дітей в оздоровчий період.
Проводилася санітарно – освітня та роз’яснювальна робота серед працівників харчоблоку з питань попередження спалахів гострих інфекційних хвороб і харчових отруєнь в організованих колективах.