На виконання наказу Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області № 759 від 13 квітня 2018 року «Про державний нагляд (контроль) під час підготовки та проведення в області курортно-туристичного сезону 2018 р.», у Високопільському районі за участі фахівців районного управління Головного управління Держапродспоживслужби в Херсонській області від 18 травня поточного року розпочато комісійні обстеження готовності до відкриття та функціонування пришкільних таборів з денним перебуванням дітей.
В оздоровчий сезон 2018 року на території району заплановано функціонування 12 таких таборів. Станом на 18 травня комісійно обстежено 6 закладів відпочинку.
У ході перевірок зверталася увага на виконання планів – завдань, які заздалегідь були направлені керівникам закладів, Плану-заходів щодо забезпечення державного нагляду (контролю) за підготовкою та проведенням в області курортно-туристичного сезону 2018 року.
Проведено бесіди з профілактики кишкових інфекцій та харчових отруєнь. За результатами комісійних обстежень готується відповідна документація. Робота з даного напрямку триває.
21.05.2018
Новини з Високопільського району
На виконання наказу Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області № 759 від 13 квітня 2018 року «Про державний нагляд (контроль) під час підготовки та проведення в області курортно-туристичного сезону 2018 р.», у Високопільському районі за участі фахівців районного управління Головного управління Держапродспоживслужби в Херсонській області від 18 травня поточного року розпочато комісійні обстеження готовності до відкриття та функціонування пришкільних таборів з денним перебуванням дітей.
В оздоровчий сезон 2018 року на території району заплановано функціонування 12 таких таборів. Станом на 18 травня комісійно обстежено 6 закладів відпочинку.
У ході перевірок зверталася увага на виконання планів – завдань, які заздалегідь були направлені керівникам закладів, Плану-заходів щодо забезпечення державного нагляду (контролю) за підготовкою та проведенням в області курортно-туристичного сезону 2018 року.
Проведено бесіди з профілактики кишкових інфекцій та харчових отруєнь. За результатами комісійних обстежень готується відповідна документація. Робота з даного напрямку триває.