Великолепетиське міжрайонне управління Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області спільно з Верхньорогачицьким районним відділом освіти 20 вересня 2019 року організували та провели семінар для завідувачів дошкільних навчальних закладів, директорів загальноосвітніх шкіл та навчально-виховних комплексів району щодо впровадження системи НАССР на харчоблоках установ дошкільної та загальної середньої освіти .
Під час навчання розглянуто вимоги законодавства щодо впровадження постійно діючих процедур, заснованих на принципах системи НАССР, на харчоблоках закладів дошкільної та загальної середньої освіти. Зокрема, присутніх було ознайомлено із вимогами Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності харчових продуктів» та наказом Міністерства аграрної політики та продовольства України від 01.10.12 № 590 про затвердження Вимог щодо розробки, впровадження та застосування діючих процедур, заснованих на принципах Системи управління безпечності харчових продуктів (НАССР).
У ході заходу наголошено на термінах запровадження НАССР, відповідальність операторів ринку за невиконання законодавства та обговорено ключові питання.
23.09.2019
Новини з Великолепетиського району
Великолепетиське міжрайонне управління Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області спільно з Верхньорогачицьким районним відділом освіти 20 вересня 2019 року організували та провели семінар для завідувачів дошкільних навчальних закладів, директорів загальноосвітніх шкіл та навчально-виховних комплексів району щодо впровадження системи НАССР на харчоблоках установ дошкільної та загальної середньої освіти .
Під час навчання розглянуто вимоги законодавства щодо впровадження постійно діючих процедур, заснованих на принципах системи НАССР, на харчоблоках закладів дошкільної та загальної середньої освіти. Зокрема, присутніх було ознайомлено із вимогами Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності харчових продуктів» та наказом Міністерства аграрної політики та продовольства України від 01.10.12 № 590 про затвердження Вимог щодо розробки, впровадження та застосування діючих процедур, заснованих на принципах Системи управління безпечності харчових продуктів (НАССР).
У ході заходу наголошено на термінах запровадження НАССР, відповідальність операторів ринку за невиконання законодавства та обговорено ключові питання.