Відповідно до Доручення Голови Держпродспоживслужби України від 11.08.2017 р., спеціалістами управління фітосанітарної безпеки Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області проводяться наради та бесіди з суб’єктами господарювання, які здійснюють вирощування, виробництво, переробку, зберігання, обіг та експорт об’єктів регулювання, на яких висвітлюються питання стосовно фітосанітарних вимог Євразійського економічного Союзу щодо умов офіційного встановлення статусу місця виробництва або виробничої ділянки, вільних від регульованих шкідливих організмів, позбавлення такого статусу, його поновлення та інші умови офіційного встановлення місця виробництва або виробничої ділянки.
Доводяться до відома сільгоспвиробників та експортерів вимоги Рішення Ради Євразійської економічної комісії від 30 листопада 2016 року №157 «Про затвердження Єдиних карантинних фітосанітарних вимог, які пред’являються до підкарантинної продукції та підкарантинним об’єктам на митному кордоні та на митній території Євразійського економічного союзу».
Роз’яснюється процедура встановлення статусу місця виробництва або виробничої ділянки, вільних від регульованих шкідливих організмів та пропонується товаровиробникам звертатися до спеціалістів управління фітосанітарної безпеки Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області для встановлення ділянки або місця виробництва, вільних від конкретних шкідливих організмів для певного об’єкта регулювання. Звертається увага сільгоспвиробників, що продукція, вироблена на місцях виробництва або виробничих ділянках, вільних від регульованих шкідливих організмів, більш конкурентоспроможна при зовнішній торгівлі.
Спеціалістами управління фітосанітарної безпеки Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області, відповідно до поданої заяви, здійснюються на відповідній території процедури перевірки, інспектування, огляду, обстеження, моніторингу, аналізу зразків рослин, продуктів рослинного походження, інших об’єктів регулювання.
06.04.2018
Наради із сільгосптоваровиробниками щодо встановлення ділянки або місця виробництва, вільних від конкретних шкідливих організмів
Відповідно до Доручення Голови Держпродспоживслужби України від 11.08.2017 р., спеціалістами управління фітосанітарної безпеки Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області проводяться наради та бесіди з суб’єктами господарювання, які здійснюють вирощування, виробництво, переробку, зберігання, обіг та експорт об’єктів регулювання, на яких висвітлюються питання стосовно фітосанітарних вимог Євразійського економічного Союзу щодо умов офіційного встановлення статусу місця виробництва або виробничої ділянки, вільних від регульованих шкідливих організмів, позбавлення такого статусу, його поновлення та інші умови офіційного встановлення місця виробництва або виробничої ділянки.
Доводяться до відома сільгоспвиробників та експортерів вимоги Рішення Ради Євразійської економічної комісії від 30 листопада 2016 року №157 «Про затвердження Єдиних карантинних фітосанітарних вимог, які пред’являються до підкарантинної продукції та підкарантинним об’єктам на митному кордоні та на митній території Євразійського економічного союзу».
Роз’яснюється процедура встановлення статусу місця виробництва або виробничої ділянки, вільних від регульованих шкідливих організмів та пропонується товаровиробникам звертатися до спеціалістів управління фітосанітарної безпеки Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області для встановлення ділянки або місця виробництва, вільних від конкретних шкідливих організмів для певного об’єкта регулювання. Звертається увага сільгоспвиробників, що продукція, вироблена на місцях виробництва або виробничих ділянках, вільних від регульованих шкідливих організмів, більш конкурентоспроможна при зовнішній торгівлі.
Спеціалістами управління фітосанітарної безпеки Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області, відповідно до поданої заяви, здійснюються на відповідній території процедури перевірки, інспектування, огляду, обстеження, моніторингу, аналізу зразків рослин, продуктів рослинного походження, інших об’єктів регулювання.