На базі Високопільського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області 1 лютого 2019 року пройшла робоча зустріч з постачальником харчових продуктів до дитячих закладів Високопільського району.
В ході зустрічі фахівцями управління звернуто увагу на санітарно-гігієнічні вимоги до постачання продуктів харчування, дотримання обсягів та частоти завозу продуктів харчування та продовольчої сировини, наявність переліку необхідних документів у постачальника.
Також, обговорено окремі статті Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та пункти Інструкції з організації харчування дітей.
Особливо підкреслено, що маршрути, графіки та обсяг завозу продуктів харчування і продовольчої сировини у дитячі навчальні заклади відпрацьовуються суб’єктами підприємницької діяльності та погоджуються з засновником (власником), керівником дитячого навчального закладу. Водії ж автотранспорту та особи, що супроводжують продукти у дорозі і виконують вантажно-розвантажувальні роботи, повинні мати при собі особисту медичну книжку з результатами проходження обов’язкових медичних оглядів та забезпечені санітарним одягом (халатом, рукавицями).
Слід зазначити, що постачальники харчових продуктів до дитячих закладів Високопільського району зареєстровані в Єдиному державному реєстрі та знаходяться на постійному контролі територіального управління Держпродспоживслужби в Херсонській області.
04.02.2019
Нарада з постачальниками харчових продуктів до дитячих навчальних закладів Високопільського району
На базі Високопільського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області 1 лютого 2019 року пройшла робоча зустріч з постачальником харчових продуктів до дитячих закладів Високопільського району.
В ході зустрічі фахівцями управління звернуто увагу на санітарно-гігієнічні вимоги до постачання продуктів харчування, дотримання обсягів та частоти завозу продуктів харчування та продовольчої сировини, наявність переліку необхідних документів у постачальника.
Також, обговорено окремі статті Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та пункти Інструкції з організації харчування дітей.
Особливо підкреслено, що маршрути, графіки та обсяг завозу продуктів харчування і продовольчої сировини у дитячі навчальні заклади відпрацьовуються суб’єктами підприємницької діяльності та погоджуються з засновником (власником), керівником дитячого навчального закладу. Водії ж автотранспорту та особи, що супроводжують продукти у дорозі і виконують вантажно-розвантажувальні роботи, повинні мати при собі особисту медичну книжку з результатами проходження обов’язкових медичних оглядів та забезпечені санітарним одягом (халатом, рукавицями).
Слід зазначити, що постачальники харчових продуктів до дитячих закладів Високопільського району зареєстровані в Єдиному державному реєстрі та знаходяться на постійному контролі територіального управління Держпродспоживслужби в Херсонській області.