15 лютого 2018 року в м. Каховка спеціалістами Управління фітосанітарної безпеки Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області проведено виробничу нараду з питань щодо фітосанітарних вимог країн-партнерів у міжнародній торгівлі та необхідності їх виконання, а також вжиття заходів щодо встановлення та підтримання статусу місця виробництва або виробничої ділянки, вільних від регульованих шкідливих та шкідливих організмів.
В нараді прийняли участь виробники та експедитори плодоовочевої продукції, а також фахівці Херсонської обласної фітосанітарної лабораторії. Було розглянуто низку питань щодо дотримання фітосанітарних вимог при експорті рослин та рослинної продукції до країн-членів Євразійського економічного союзу та окремих видів овочевої продукції до країн Єврозони. Надано роз’яснення та пам’ятки щодо процедури встановлення та підтримання статусу місця виробництва або виробничої ділянки, вільних від конкретних шкідливих організмів для певного об’єкта регулювання.
16.02.2018
Нарада з питань щодо фітосанітарних вимог країн-партнерів у міжнародній торгівлі, а також вжиття заходів щодо встановлення та підтримання статусу місця виробництва або виробничої ділянки, вільних від регульованих шкідливих та шкідливих організмів
15 лютого 2018 року в м. Каховка спеціалістами Управління фітосанітарної безпеки Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області проведено виробничу нараду з питань щодо фітосанітарних вимог країн-партнерів у міжнародній торгівлі та необхідності їх виконання, а також вжиття заходів щодо встановлення та підтримання статусу місця виробництва або виробничої ділянки, вільних від регульованих шкідливих та шкідливих організмів.
В нараді прийняли участь виробники та експедитори плодоовочевої продукції, а також фахівці Херсонської обласної фітосанітарної лабораторії. Було розглянуто низку питань щодо дотримання фітосанітарних вимог при експорті рослин та рослинної продукції до країн-членів Євразійського економічного союзу та окремих видів овочевої продукції до країн Єврозони. Надано роз’яснення та пам’ятки щодо процедури встановлення та підтримання статусу місця виробництва або виробничої ділянки, вільних від конкретних шкідливих організмів для певного об’єкта регулювання.