Нарада – навчання з питань оздоровлення дітей у Костянтинівській об’єднаній територіальній громаді Горностаївського району

14 травня, за ініціативи керівництва Горностаївського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області, проведено нараду-навчання для директорів дитячих навчальних та дошкільних закладів, начальників, кухарів та комірників пришкільних таборів відпочинку, які будуть працювати у закладах освіти Костянтинівської сільської ради у літній період щодо питань дотримання санітарно-гігієнічних вимог та правил техніки безпеки і життєдіяльності під час оздоровчої кампанії 2018 року.

У нараді взяли участь провідний інспектор Горностаївського районного сектору Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій у Херсонській області Пісоцький Є.Ф та фахівці відділу освіти культури, молоді і спорту Костянтинівської сільської ради.

Розглянуто чотири питання порядку денного. Першочергово йшлося про якісну підготовку пришкільних таборів відпочинку з денним перебуванням, створення умов для забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя дітей, дотримання правил техніки безпеки і життєдіяльності та організації навчально-виховного процесу.

На території Костянтинівської сільської ради планується відкриття трьох пришкільних таборів відпочинку, де оздоровчою кампанію буде охоплено від 160 до 170 дітей.

Наразі розпочато комісійні обстеження навчальних закладів району, які планують відкриття таборів відпочинку у першій декаді червня.