Начальник Херсонського управління ГУ Держпродспоживслужби в Херсонській області доєдналась до Zoom-конференції з керівниками закладів дошкільної освіти Херсона

За ініціативи начальника Херсонського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області Марини Малахової відбулася Zoom-конференція під головуванням начальника Управління освіти Херсонської міської ради Наталі Журженко з керівниками закладів дошкільної освіти Херсона.

На конференції були обговоренні питання стосовно вимог до якості харчових продуктів, наявності відповідних супровідних документів (ТТН), їх маркування. А також піднято питання щодо обов’язкового дотримання вимог санітарного регламенту дошкільних навчальних закладів та обговорено роботу в умовах карантину.

Керівником Херсонського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області окремо наголошено про особисту  відповідальності директорів закладів освіти за якість харчових продуктів, які постачаються до установ згідно з укладеними договорами.

Наголошуємо, співробітники Херсонського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області завжди готові до надання відповідних консультацій за адресою: вул. Гагаріна, 84, або за тел. (0552) 32 – 19 – 64, (0552) 32 – 19 – 65.