Фахівцями Іванівського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області та представниками Іванівського ВП Каховського відділу поліції ГУНП в Херсонській області продовжуються спільні обстеження закладів громадського харчування району, в тому числі кафе з літніми терасами.
При відвідувані закладів звертається увага на дотримання заходів, затверджених постановою Головного державного санітарного лікаря України, а саме:
– відстань не менше 1,5 м між сусідніми столами та розміщення не більш як чотирьох клієнтів за одним столом(без урахування дітей);
– наявність на вході організованого місця для дезінфекції рук;
– дотримання відвідувачами закладів маскового режиму;
– проведення вологого прибирання з використанням миючих і дезінфекційних засобів.
– наявність п’ятиденного запасу засобів індивідуального захисту та застосування працівниками закладів громадського харчування під час роботи, в тому числі ті, які видають замовлення та здійснюють розрахунок, медичних масок, респіраторів та одноразових рукавичок.
Працівникам закладів постійно доводиться до відома інформація щодо особливостей роботи закладів в умовах карантину, надаються відповідні інформаційні матеріали з профілактики коронавірусної хвороби та додатково з профілактики ботулізму.
Найчастіші порушення, які виявляються в ході відповідних моніторингів це недотримання правил застосування деззасобів, в т.ч. антисептиків, а також відсутність засобів захисту очей.
18.06.2020
Моніторинг дотримання протиепідемічних заходів закладами громадського харчування в смт Іванівка
Фахівцями Іванівського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області та представниками Іванівського ВП Каховського відділу поліції ГУНП в Херсонській області продовжуються спільні обстеження закладів громадського харчування району, в тому числі кафе з літніми терасами.
При відвідувані закладів звертається увага на дотримання заходів, затверджених постановою Головного державного санітарного лікаря України, а саме:
– відстань не менше 1,5 м між сусідніми столами та розміщення не більш як чотирьох клієнтів за одним столом(без урахування дітей);
– наявність на вході організованого місця для дезінфекції рук;
– дотримання відвідувачами закладів маскового режиму;
– проведення вологого прибирання з використанням миючих і дезінфекційних засобів.
– наявність п’ятиденного запасу засобів індивідуального захисту та застосування працівниками закладів громадського харчування під час роботи, в тому числі ті, які видають замовлення та здійснюють розрахунок, медичних масок, респіраторів та одноразових рукавичок.
Працівникам закладів постійно доводиться до відома інформація щодо особливостей роботи закладів в умовах карантину, надаються відповідні інформаційні матеріали з профілактики коронавірусної хвороби та додатково з профілактики ботулізму.
Найчастіші порушення, які виявляються в ході відповідних моніторингів це недотримання правил застосування деззасобів, в т.ч. антисептиків, а також відсутність засобів захисту очей.