Мистецький захід в Білозерському районі – під контролем Держпродспоживслужби

Постановою КМУ від 20 травня 2020 року № 392 «Про встановлення карантину з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої SARS-CoV-2, та етапів послаблення протиепідемічних заходів» та постанови КМУ від 11 березня 2020 року № 211 «Про запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої SARS-CoV-2» зі змінами від 16 травня 2020 року дозволено з 10 червня проведення культурно-мистецьких заходів.

Згідно з рішенням Білозерської районної комісії ТЕБ та НС від 22.06.2020 року № 28 було дозволено проведення  акустичного концерту  «З Україною в серці» на території Станіславської сільської ради.

27 червня на Станіславських скелях на березі лиману відбувся симфонічний концерт, організований Херсонським театром ім. Миколи Куліша.

Під час заходу також функціонувало торгівельне містечко майстрів.

Фахівці Білозерського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби  взяли під контроль дотримання учасниками мистецького заходу протиепідемічних заходів, визначених постановою КМУ № 392 та постановою Головного державного санітарного лікаря України від 06.06.2020 року № 35.

Організатори та волонтери забезпечили в достатній кількості відвідувачів захисними масками, проводився температурний скринінг працівникам заходу,  було організовано місце для обробки рук спиртовмісними антисептиками відвідувачів, забезпечено дотримання принципів соціального дистанціювання.  

З метою недопущення виникнення та поширення випадків захворювання на коронавірусну інфекцію фахівцями районного управління  проводилась активна  інформаційно-роз’яснювальна робота.