Мешканців Херсонщини закликають долучитись до челенджу!

Постановою № 343 Кабінет міністрів України вводить певні послаблення карантину з 11 травня. Так, заклади громадського харчування зможуть працювати на винос і відкрити літні майданчики просто неба. Але лише за умови, що вони є операторами ринку харчових продуктів.

Тому Головне управління Держпродспоживслужби в Херсонській області закликає долучитись до челенджу під гаслом «Завітав до кафе – перевір реєстрацію потужності!»

Перевіряйте, фотографуйте та розміщуйте фото на власних сторінках у соціальних мережах з хештегом #перевірреєстраціюпотужності

Перевірити реєстрацію потужностей операторів ринку харчових продуктів в Херсонській області можна за посиланням https://docs.google.com/…/1tRk80rw2urshv-5FelhJbxb2Iq…/edit…

А незареєстрованих операторів ринку харчових продуктів закликаємо долучатись до челенджу шляхом реєстрації потужності.

Як це зробити – можна дізнатись за посиланням https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/z0382-16…

Що дає інформація про реєстрацію споживачам? Наявність у переліку потужностей операторів ринку харчових продуктів означає, що робота закладу підконтрольна Держпродспоживслужбі. Тобто за якістю роботи слідкують.

Станом на початок травня 2020 року в Херсонській області зареєстровано більше 12 тисяч операторів ринку харчових продуктів.