Координаційна рада у Чаплинському районі

У приміщенні Чаплинської районної державної адміністрації відбулася нарада за участі фахівців Чаплинського міжрайонного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області, керівників об’єднаних територіальних громад, селищних голів, представників органів влади. Серед питань обговорення: підготовка освітніх закладів району до нового навчального року та дотримання і виконання комунальними підприємствами району Державних санітарних правил ДСанПіН 2.2.4. 171-10 “Гігієнічні вимоги до води питної, призначеної для споживання людиною”.

Під час засідання було наголошено на необхідності контролю з боку керівників місцевого самоврядування, в межах делегованих повноважень, за виконанням заходів, спрямованих на забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення району в частині підготовки дитячих закладів до нового навчального року, та роботі комунальних підприємств питного водопостачання. Основна мета розгляду даних питань – створення належних та безпечних умов перебування дітей в дитячих закладах, та забезпечення населення району якісною питною водою.

Керівникам об’єднаних територіальних громад, селищних голів під час обговорення було запропоновано низку пропозицій, які після обговорення знайшли підтримку з боку голови Чаплинської райдержадміністрації та були внесені до протокольного рішення засідання координаційної ради.